Üzleti Megoldásaink


Cafetéria rendszerek bevezetése

Komplex rendszerbevezetés vállalunk. A választható Cafetéria rendszer kidolgozására, a juttatási csomag összeállítására teszünk javaslatot a cégvezetésnek. Ennek alapján elkészítjük a Cafetéria szabályzatot. Hatékony kommunikációt, a dolgozói tájékoztatást igény szerint elvégezzük. Az on-line nyilatkozások eredményének összesítését vállaljuk.


Online Integrált Cafetéria

Szeretné kialakítani az optimális ösztönző rendszert a cégen belül? Szeretné mindezt online, papírmentesen üzemeltetni? Teljes körű megoldást kínálunk Önöknek, melyben csak annyi papírra van szükség, amennyit a törvény előír. A nyilatkoztatástól a rendeléseken, feladásokon, belső elszámolásokon át, egészen a juttatások elköltéséig elektronikus rendszert biztosítunk partnereinknek.


Gondoskodó Munkahely

Adómentesen adható béren kívüli juttatások,és kedvezményesen adható juttatások csomagja, mellyel 21.századi juttatási rendszert kínálhat munkatársainak,és a menedzsment tagjainak. Színvonalasan biztosítja mindazt, mely a nyugodt, jó hangulatú munkahelyi légkör megteremtéséhez szükséges, az egészségmegtartás a betegség elkerülés, a nyugdíj vagy akár a külföldi gyógykezelések biztosításának lehetőségével. Program a munkaerő megtartásának és a munkaerő kiesésből fakadó többletköltségek csökkentésének fontos eszköze. Cégünk több szolgáltató közül segít kiválasztani a legmegfelelőbbet.


Munkaügyi átvilágítás

Elveszett a munkaügyek adminisztrációjában? Szeretné rendbe tenni a munkaügyi folyamatait?
Munkaidő nyilvántartás, hétvégi munkavégzés, jelenléti ív, szabadságok nyilvántartása, munkaszerződések, munkaköri leírások, juttatások adminisztrációja - nyugodtan várja az ellenőrzést? Előzzük meg a bírságot. Kérje segítségünket, gyakorlati támogatásunkat kis- és középvállalkozások részére.

Üzleti Coaching

Az üzleti coaching egy olyan új fejlesztési eszköz, mellyel nemcsak a vezetői személyiségjegyeket fejlesztjük, hanem tudásfrissítéssel a vezetői tudástárat is bővítjük. A coach, mint egy edző, nem a tanácsait mondja el, hanem támogatásával új fogalmakat, új paradigmákat alakít ki. Tudásfrissítés: XXI. század nagy üzleti gondolkodók elméleteit szállítjuk. Jó vezetőből kiválóvá válni, ez a közös célunk.


Elfogadóhely szervezés munkáltatói igény szerint

2008. óta folyamatosan részt veszünk az OTP Cafetéria kártya elfogadóhelyi hálózatának bővítésén, majd 2011-től a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhely szervezésében vállalunk aktív szerepet. Van kedvenc üdülője, szállodája? Írja meg az info@rubiconmc.hu e-mail címre és mi felkeressük, így akár már a Szilveszteri kikapcsolódását is ott töltheti és SZÉP kártyájával fizetheti.